Via deze website kun je je vanaf xx/xx/2024  (nog te bepalen) inschrijven in de academie. Je hebt hiervoor een account nodig.

Klik hier om jouw account nu te maken.

Heb je vorig schooljaar reeds een account aangemaakt voor onze academie of een andere academie? Dan kan je je direct aanmelden.

Lukt er iets niet? Het secretariaat helpt je graag verder per telefoon (011 42 42 77) of per mail (secretariaat@academieberingen.be)

We zijn van maandag tot vrijdag bereikbaar van 9u tot 12u en van 15u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 12u.

Tijdens de zomervakantie zijn we tot vr. 7 juli bereikbaar van 9u tot 12u (uitgezonderd zo.) en vanaf vr. 25 augustus van 9u tot 12u (uitgezonderd zo.). Vanaf 1 september gelden terug de normale openingsuren.

Je kan kiezen voor een gespreide betaling met een voorschot van 25€ (100€ voor volwassenen). In september betaal je het restbedrag. Als je gespreid wilt betalen, neem je best eerst even contact op met het secretariaat zodat zij deze optie aan je account kunnen toevoegen. Inschrijven kan tot ten laatste 30 september.

Als je een voorschot of het volledige bedrag betaalt voor 15 juli, krijg je voorrang in het lessenrooster.

Nieuwe leerlingen kunnen in juni en september gratis proeflessen volgen. Je schrijft je hiervoor in via mijnacademie.be; je betaalt nog niet maar wel ten laatste op 30 september als je beslist definitief in te schrijven.

Voor kinderen en volwassenen met specifieke onderwijsbehoeften, is er aangepast muziekonderwijs "Muziek op Maat". Ben je een nieuwe leerling die hiervoor wil inschrijven dan neem je best sowieso eerst even contact op met het secretariaat.

Het harmonieorkest, het blazersensemble van Houthalen en de Junior BigBand zullen allemaal doorgaan op zaterdag van 9u tot 11u. Leerlingen 3.2 en 3.3 die in één van deze drie ensembles les volgen moeten geen derde vak volgen (zij volgen dan dus 1 uur instrumentles en 2 uren groepsmusiceren bij één van de hierboven vermelde ensembles!).

Leerlingen 3.1 die zich inschrijven voor Begeleidingspraktijk piano/orgel/gitaar komen sowieso op een wachtlijst terecht wegens het beperkte aantal plaatsen.

Wil je graag een instrument huren? De academie heeft een beperkt aanbod van huurinstrumenten. Als je interesse hebt om te huren, vergeet dit dan niet te vermelden bij de opmerkingen. Zit NIET in ons huuraanbod: piano, orgel, harp, drum, elektrische gitaar, basgitaar, klavecimbel, blokfluit, accordeon en luit.

Meer informatie:

Academie Beringen, Harpstraat 14, 3582 Beringen

Tel. 011 42 42 77

E-mail: secretariaat@academieberingen.be

Website: www.academieberingentalent.com

Facebook: https://www.facebook.com/AcademieBeringen