Welkom bij GAMW Boom!

Via deze website kun je je inschrijven in de academie. Je hebt hiervoor een account nodig.

Klik hier om jouw account nu te maken.

Heb je al een account? Dan kun je je meteen aanmelden.


Hou je van muziek? Hou je van woord?


Creatief zijn met een instrument…?

Toneel spelen, spreken, voordragen, een te gek personage verzinnen, verkleden…?

Dan is de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord - Boom een uitdaging voor jou! Professionele lesgevers staan garant voor een degelijke artistieke vorming.

Zowel kinderen (vanaf 6 jaar) als volwassenen kunnen in onze academie muziek en/of woord volgen. Ook zijn er specialisaties mogelijk en bieden we de opleidingen DJ en Songwriting-Kleinkunst aan. Ook de cursus Schrijven behoort tot de mogelijkheden.

In de richting Muziek is er een ruim aanbod aan instrumenten namelijk accordeon, piano, viool, cello, contrabas, harp, hobo, gitaar, elektrische gitaar, basgitaar, dwarsfluit, blokfluit, klarinet, saxofoon, fagot, koperblazers, slagwerk, orgel, zang… Ook theoretisch bouw je heel wat vakkennis op.

In de richting Woord kan je vlot leren praten, vertellen, toneel spelen en je fantasie de vrije loop laten. De opleiding Schrijven is er voor al wie graag schrijft. Je vindt het heerlijk om te goochelen met woorden die hun thuis vinden in een gedicht, een lied, een verhaal, een toneelstuk, een dialoog, een roman, …

In de richting Buitengewoon Muziekatelier kunnen kinderen vanaf 8 jaar, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking hun algemene muzikale vaardigheden ontwikkelen op een speelse en praktische manier in kleinere groepen.

In onze Kinderacademie kunnen de 6-7-jarigen de wondere wereld van muziek en woord ontdekken tijdens de initiatielessen.

 

Onze nieuwe richting Kleinkunst en DJ vermelden we graag nog eens extra:

In richting Kleinkunst staat de combinatie van Woord en Muziek centraal: zelf nummers maken, filmscores maken, zelf een muziektheater voorstelling maken. Het kan hier allemaal.

Voor wie droomt van een Carrière als DJ is er onze DJ-opleiding. Naast een brede basisopleiding leer je in het vak DJ-lab alles over muziekproductie. 


Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Boom

Hospitaalstraat 27

2850 Boom

03 880 19 61

gamw@boom.be

www.academieboom.be